Zijn jullie op zoek naar trouwringen dan zijn jullie bij Mara aan het juiste adres. Als goudsmid kan zij alle soorten trouwringen ontwerpen naar waar jullie keuzes liggen.  In overleg met Mara is bijna alles mogelijk om ringen te laten ontwerpen die jullie beide met plezier zullen dragen. Voor bekende merken trouwringen kunnen jullie ook bij Mara terecht.

In het het filliaal van Le Mariage Trouwringen in Den Haag is het echt bijzonder te noemen. Hier is werkelijk alles mogelijk. Met de continue aanwezigheid van edelsmid Mara van Gent en een enorm aanbod van trouwringen uitsluitend uit de EU afkomstige topmerken en het ontwerp programma van Acredo garanderen wij dat onze bekende sloagen wij verkopen alles behalve ''nee'' werkelijk waar kunnen maken. Mara van Gent afgestudeerd aan de vakschool in Schoonhoven combineert haar moederschap met haar passie van traditioneel goudsmeden en innovatieve technieken tot de unieke trouwringen met een individueel karakter. Zijn jullie nieuwsgierig wat Mara voor jullie kan betekenen? 

Maak een afspraak of loop tijdens de openingstijden eens binnen bij de trouwringenspecialist van Den Haag en omstreken. Door je eigen trouwringen te ontwerpen samen met Mara ontstaan er tijdloze en unieke sieraden die je een leven lang met trots zult dragen. 

Willen jullie ook trouwringen zelf ontwerpen neem dan vrijblijvend contact op en bespreek wat de mogelijkheden zijn.

Bezoektijden:

Leiden en omstreken

Galerie Zone
te bezoeken op afspraak
Nieuwstraat 17-B
2312 KA Leiden

Den Haag en omstreken

www.lemariage.nl

Donderdag, vrijdag en zaterdag
10:30 t/m 17:30

Oude Molstraat 22
2513 BB Den Haag
Tel: 070 2165000