Een vermelding in het Leidsch Dagblad met Galerie Zone, sieraden staan geetaleerd in het gemeentehuis in Leiden.

 

 

 

Elke werkdag hoor je om 12.00 uur De Middaguren van Werken FM vandaag met Rick van der Zwet.
Hij had Goudsmid Mara van Gent te gast. Zij vertelde vol passie over haar werk en haar ambitieuze toekomstverwachting.

Luister hier het gesprek terug.
http://www.werken.fm/de-middaguren-woensdag-12112014-deel-2/

 

 

 

 

 

Bij Mara van Gent kunt u terecht voor unieke, volledige handvervaardigde sieraden. 

Als goudsmid is zij afgestuurd aan de Vakschool te Schoonhoven in 2008. Na jaren ervaring te hebben opgedaan is zij gestart als zelfstandig goudsmid. De sieraden die Mara maakt zijn met passie vervaardigd tot unieke, persoonlijke juwelen. 

Mara etaleert een sieradenlijn genaamd ‘’Mia Donna’’ bij galerie Zone en maakt in opdracht van de klanten sieraden. In het vervaardigen van de sieraden kunnen de wensen en inspiratie van de klanten worden verwerkt. Mara is ook gespecialiseerd in het ontwerpen van trouwringen en herdenkingssieraden. Door je eigen trouwringen te ontwerpen samen met Mara ontstaan er tijdloze en unieke sieraden die je een leven lang met plezier zult dragen.Bij herdenkingsieraden bestaat de mogelijkheid sieraden met een emotionele waarde weer opnieuw te laten vervaardigen.

Het streven van Mara is een kwalitatief uniek sieraad te ontwerpen wat voldoet aan de verwachtingen van de klant. De sieraden geëtaleerd bij galerie Zone geven een impressie van de visie van Mara. In overleg is het mogelijk de sieradenlijn aan te passen, alle sieraden zijn uniek vervaardigd en vaak in enkelvoud beschikbaar.

Voor meer informatie bezichting Galerie Zone te Leiden: http://www.galeriezone.nl/mara-van-gent